Ακολουθήστε μας! twitter

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση οποιασδήποτε εργασίας, σύνθετης ή απλής. Επικοινωνώντας μαζί μας, θα προσπαθήσουμε τηλεφωνικά να σας δώσουμε το κοστολόγιο για το είδος της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, και αν αυτό δεν είναι δυνατό, άνθρωπος μας θα έρθει σε σας να κάνει αυτοψία του χώρου, δίνοντάς σας υπεύθυνα λύση, με γνώμονα την Ασφάλεια και το Χαμηλότερο Κόστος.

Χρησιμοποιούμε πάντα τους γερανούς παπαγάλους μας για να ανυψώσουμε και να μετακινήσουμε κάθε είδους αντικείμενο, χρησιμοποιώντας παράλληλα κάθε εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την ορθότερη και ασφαλέστερη ανύψωση και μεταφορά.

Συνήθη βοηθητικά μέσα, όπως γρύλοι, πατίνια, παλάγκα, σε συνδυασμό με ειδικές κατασκευές εφ’ όσον είναι απαραίτητες φέρνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιτυχημένες εργασίες φορτηγού μετα γερανού παντός τύπου αντικειμένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η πολυετής εμπειρία από ατομικές συμμετοχές μας σε σχήματα εταιρειών με παρόμοια δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες, μας παρακίνησε να ξεκινήσουμε την δραστηριότητά μας. Σας ευχαριστούμε που μας επιβραβεύετε καθημερινά.
Διαβάστε περισσότερα

iso togouri 9001
Η εταιρία ΣΦΛΟΓΚΟΣ
διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:

elsqbgzh-CNhrcsnlenetfrkadekoplrusrsktr

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Μήνυμα:
Πληκτρολογήστε:
button_5